Memory5z

Memory5z

sözün bittiği yer

Bir yüzünde uzay teknolojisi MemoryTech süngeri ile, vücut ergonomisi gözünde bulundurularak, mukavemeti arttırılmış, çelik tellerle oluşturulmuş 5 bölgeli SSS yay sistemli yatağımız, diğer yüzünde ise üstün LatexTouch sünger rahatlığını birarada sunmaktadır.

Memory5z görselleri

everklean Uzun araştırmalar ve laboratuar çalışmaları sonucunda geliştirilen yeni EverKlean tekniğiyle ürünlerimize kazandırılan “Leke Tutmazlık”, Su İticilik” ve “Yağ İticilik” gibi özellikler, her türlü lekeyle kolayca baş etmenizi ve seneler boyunca tertemiz bir yatağa sahip olmanıza olanak sağlıyor.
SilenceSpringSystem 21. yüzyılın uyku teknolojisi olan, birbirinden bağımsız hareket eden torba yay sistemi, sizleri sessiz ve dingin bir uykuya davet ediyor.
memorytech Uzay teknolojisi ile üretilen MemoryTech sünger, vücut ısısına göre şekil alarak, vücutta oluşan sinir baskılarını ve uyuşmaları azaltır. Düzenli kullanımda vücut hatlarına uyum sağlar.
latextouch Doğanın insanlığa hediyesi olan, doğal Latex dokusunu hissettiren LatexTouch sünger teknolojisi, konforlu ve rahat uykularınız için Planet Mühendisleri tarafından geliştirildi.
  • Dayanımı arttırılmış özel sünger.
  • 21. yüzyılın uyku teknolojisi olan, birbirinden bağımsız hareket eden torba yay sistemi, sizleri sessiz ve dingin bir uykuya davet ediyor.
  • Uzay teknolojisi ile üretilen MemoryTech sünger, vücut ısısına göre şekil alarak, vücutta oluşan sinir baskılarını ve uyuşmaları azaltır.  Düzenli kullanımda vücut hatlarına uyum sağlar.
  • Uzun araştırmalar ve laboratuar çalışmaları sonucunda geliştirilen yeni EverKlean tekniğiyle ürünlerimize kazandırılan “Leke Tutmazlık”, Su İticilik” ve “Yağ İticilik” gibi özellikler, her türlü lekeyle kolayca baş etmenizi ve seneler boyunca tertemiz bir yatağa sahip olmanıza olanak sağlıyor.
  • Yatağınızın iç yapısının hava almasını sağlayarak bakteri üremesini azaltan, dekoratif havalandırma kapsülleri.
  • Planet yataklarda kullanılan tüm elyaflar antialerjik ve antibakteriyel özelliktedir.
  • 5 bölgeli özel SSS yay sistemi.
  • Yatağınızı taşımayı kolaylaştıran dekoratif nakışlı kulp.