Flexigold Ultra

Flexigold Ultra

Altın rengi figürler ile süslenmiş yatağınız zarafet ve zenginliği ile göz doldursun.

 Altın rengi figürler ile süslenmiş yatağınız zarafet ve zenginliği ile göz doldurmaktadır. Soft  dokulu örme kumaşı sayesinde ekstra konfor sağlamaktadır. Ayrıca ayrılarak yatağın her iki yüzünde de kullanılabilen ve yıkanabilen pedi sayesinde tüm aileniz için ideal bir yataktır.

 

Flexigold Ultra görselleri

flexicare Robot teknolojisinin, yüksek karbonlu çelik tele kazandırdığı helezonik form sayesinde elde edilen, full ortopedik yay sistemidir.
Dual_comfort Planet mühendislerinin rahatınız için geliştirmiş olduğu iki ayrı yüzünde iki ayrı uyku konforunu sunan malzemelerin bir araya getirilmesi ile üretilmekte olan bu yataklarda ister sert ve dinamik isterseniz konforlu ve rahat bir hayatın kapılarını aralayacaksınız…
practica Yumuşacık bir dokuya ve terletmeme özelliğine sahip olan, türlü ev mikroorganizmasıyla tek başına savaşan anti-bakteriyel yıkanabilir kumaş. Ayrıca pratik fermuarı sayesinde yıkamaya imkan veriyor; zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.
Airmatic Yatağı çevreleyen klima kanalı sayesinde terlemeyi minimize ederken, yatağın içinde sirkule olan temiz hava ile daha sağlıklı bir uykunun kapılarını aralayın.