Royal Crown

Royal Crown

Konforlu bir uyku güzel bir günün başlangıcıdır.

 En iyi uykuya ulaşmak için üretilen Royal Crown Yatak, size yeni güne güzel uyanmanız için gerekli olan konforu sunuyor.  Hava geçirgenliğine sahip ve yumuşak tuşeli özel viskonlu kumaşı ile uyku kalitesinin artmasına yardımcı olur. Planet Mühendislerinin geliştirdiği gerçek kuş tüyünü aratmayan FeatherTouch katmanı ve SSS paket yay sistemi ile size  en güzel uykuyu sunuyor.

Royal Crown görselleri

Cotton Pamuk, eşsiz bir filtreleme, bakteri mukavemeti, havalanma, nem tutma ve nemi tahliye etme özelliklerine sahiptir. Buna ek olarak doktorlar alerjisi olan hastalara ve çocuklara pamuk dolgulu yatak kullanmalarını önermektedir.
Dual_comfort Planet mühendislerinin rahatınız için geliştirmiş olduğu iki ayrı yüzünde iki ayrı uyku konforunu sunan malzemelerin bir araya getirilmesi ile üretilmekte olan bu yataklarda ister sert ve dinamik isterseniz konforlu ve rahat bir hayatın kapılarını aralayacaksınız…
SilenceSpringSystem 21. yüzyılın uyku teknolojisi olan, birbirinden bağımsız hareket eden torba yay sistemi, sizleri sessiz ve dingin bir uykuya davet ediyor.
feathertouch Yumuşaklığı ve konforu en üst seviyede hissedebilmeniz için, Planet mühendisleri tarafından geliştirilen FeatherTouch sünger kullanılmıştır.