Thermic

Thermic

Vücut ve çevre sıcaklığı arttığında bunu geçici olarak depolar, daha sonra sıcaklık düştüğünde ise bunu yayar. Böylelikle siz uyurken vücut ısınızı dengeler. Yatağınız etrafa hoş kokular yayarken nefes alabilirlik de sağlıyor.

Thermic görselleri

practica Yumuşacık bir dokuya ve terletmeme özelliğine sahip olan, türlü ev mikroorganizmasıyla tek başına savaşan anti-bakteriyel yıkanabilir kumaş. Ayrıca pratik fermuarı sayesinde yıkamaya imkan veriyor; zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor.
memorytech Uzay teknolojisi ile üretilen MemoryTech sünger, vücut ısısına göre şekil alarak, vücutta oluşan sinir baskılarını ve uyuşmaları azaltır. Düzenli kullanımda vücut hatlarına uyum sağlar.
Dual_comfort Planet mühendislerinin rahatınız için geliştirmiş olduğu iki ayrı yüzünde iki ayrı uyku konforunu sunan malzemelerin bir araya getirilmesi ile üretilmekte olan bu yataklarda ister sert ve dinamik isterseniz konforlu ve rahat bir hayatın kapılarını aralayacaksınız…
Flexisoft Planet Mühendislerinin geliştirdiği, Flexisoft süngere uygulanan bölgeli özel CNC şekillendirme, uyku konforunuzu maximuma çıkartıyor.